Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Du måste tvätta händerna. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Dock måste du fortfarande tvätta händerna. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Plast och corona är ingen bra kombination. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Dina händer är smittbärare igen. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Använd handskar om du är ute. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Det kan vara så att handspriten inte ger ett fullgott skydd. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Den har god verkan överallt.

smitta

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Spraya där du finner det lämpligt.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Köp det online idag.