Använd luktborttagare och sluta skämmas för dina skor!

I Sverige tar vi ofta av oss skorna när vi är inomhus. Varför kan man undra, särskilt då många svenskar lider av fotsvett. De flesta är medvetna om lukten som kommer från skorna men få är insatta i hur man kan få bort fotsvett från skor med en luktborttagare.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Till att börja med så måste du förstås ta reda på om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så att du själv märker detta. Vissa lukter är mer finurligare än andra. Fråga dem i din omgivning.

Om du vet med dig att det är svettlukt det handlar om då kan du använda en luktborttagare. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Allt-frakfritt.seHar både luktstoppare och Svettluktsdödare att köpa som spray. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Luktstopparen är skonsam mot huden och effektiv mot svett, faktum är att den håller lukten borta i 10-12 timmar.

Det räcker inte att bara behandla fötterna

ta

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Svettlukt kan bero på många olika saker, inte bara på dina fötter. Om du använder strumpor som är syntetiska så kan det leda till att det blir svettigare och även att lukten blir skarpare.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Men så snart som du sticker fötterna i skorna igen så dröjer det inte länge innan svettlukten från tidigare tillfällen gör sig påmind. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Att behandla fötter och skor gör att effekten blir mer kraftfull. doftborttagare Det gör att du inte längre behöver skämmas för att ta av dig skorna. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

Samma spray har flera användningsområden

Det är smart att använda luktborttagareN till dina skor såväl som till dina andra kläder. Du kan börja med dina dagliga skor, sedan kan du spray vinterskorna i källaren också. Få bukt med lukten snabbt.

Med den universella luktborttagaren kan du vara säker på att den går att den går att använda i alla rum. Produkten är mycket enkel att använda.

Det är viktigt att tänka på andra

Tänk på att inte erbjuda en luktborttagare omotiverat till andra. Alla störs inte av lukten. Då kan sprayen uppfattas som stötande. Det är inget vi rekommenderar.