Glycerin fixar biffen

Du kanske undrar “vad är glycerin?Du har säkert läst om det online. Glycerinet kan användas på många olika sätt då det är en alkohol. Den som dricker vin känner säkert till Glycerin (Glycerol) då det är en beståndsdel i vin som ger fyllighet.

Man har upptäckt att glycerol kan ha viss effekt på musklerna vid träning, därför har fitness-branschen börjat med detta. Vegetabilisk glycerin används dock av flera kundgrupper än träningsfanatiker.

Du vet väl att du kan använda glycerol i din vardag?

Glycerol säljs på apoteket, men dock i mindre doser. Glycerol säljs dock billigare på nätet.På allt-fraktfritt.De säljer billigare. Men kom ihåg köp endast glycerin som är godkända.

Köp glycerol i burk eller tub.

Glycerin är ett utmärkt fläckborttagningsmedel. glycerin pris Gör så här: Applicera glycerinet på fläcken någon stund innan du ska tvätta plagget. Det rekommenderas att du behandlar några timmar innan.

Många bygger sin hobby kring ämnet. Man kan till exempel göra sin egen snöglob. Att blåsa såpbubblor är roligt, många har det som hobby, om du tillsätter glycerinet blir bubblorna ännu större. Det gör susen!

Det är ett naturligt ämne.

Glycerinet används i exempelvis hudvårdsprodukter. Läs på din hudkräm, kanske finns det i din innehållsförteckning.

Var försiktig när du kombinerar glycerin med muskelstimulerande medel. Det har förekommit rapporter om magont. Det är ingen större fara att köpa glycerolen produkter.

Läs noga på glycerol-förpackningen om det går att äta. Ibland kan ju produkten vara farlig att äta.

Hemmagjord hudvård

vegetabilisk

Om du gillar hudvård så kan du använda glycerin för att göra egna produkter. Du kan välja på att köpa dyra märkesprodukter eller att göra egna varianter som fungerar minst lika bra. Det här kan ju vara värt att testa och om det inte skulle fungera så som man tänkt sig så är det bara att låta det som blev kvar fungera som fläckborttagningsmedel!