Gör god sockerfri läsk med din egen läskmaskin

Det finns få alternativ till vitt socker. Mycket gott innehåller socker därför kan det vara svårt att sluta med sockret. Det finns alternativ.

Du kan till exempel dricka sockerfri läsk och fortsatt ha känslan av att det är sött. Det finns ämnen som är helt okej att dricka men som ger den där söta känslan. Om du har en läskmaskin kan du ordna den läsk som du själv vill ha.

Moderna läskmaskinER kan göra stora mängder sockerfri läsk

Om du har en läskmaskin bestämmer du själv hur mycket läsk du vill göra. När du väl har använt den en gång så väcks din fantasi. Det finns fler koncentrat än du kan drömma om.

sockerfri

Du kan också göra eget mineralvatten. Läsk är en annan sak. Men visst blir det roligare att dricka mineralvatten då det har någon form av smak.

Det är så enkelt att dina barn kan göra det. Det är bra för hälsan. Behovet av god dryck blir uppfyllt.

Variera smakerna

Sockerfri läsk kan ordnas med rätt koncentrat. Att hitta rätt kan vara svårt.

I och med att smakessenserna inte alls är dyra så kan du gott unna dig att ha flera olika smaker redo hemma. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Det blir en billig läsk. Läsken är alltid nygjord. Butiksläsken håller inte kolsyran särskilt länge. Med läskmaskinEN har du ett fräscht glas dricka varje gång.

På några få sekunder är det klart. sockerfritt läskkoncentrat Alla i sällskapet kan få nygjord läsk. Alla får sin smak.

Mindre koncentrat ger mildare läsk

Du ansvarar för läsken och kan smaksätta den efter eget tycke. En smakessens har ju en viss smak, men om du väljer att späda ut den med mer vatten så kommer den att bli mildare.

Indian Tonic är en mycket stark drinkmix som blandas med gin och ibland med vodka. För att ta av hettan lite kan du ha i Sockerdricka.

Indian Tonic finns även som läskkoncentrat. Det är en väldigt läskande läsk. Du kommer att märka hur gott det är med naturliga smaker.

Fyll skafferiet.

Du vill ju inte att den SOCKERFRIA LÄSKEN tar slut. Det är en bra idé att ha några smaker redo. Då kommer du att ha drycken som du behöver för att orka dig igenom en lång dag då du vill återgå till det vita sockret för att snabbt bli piggare. Välj bort sockret.