Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. Tvål är oftast bättre än handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus kan komma in överallt. Plast och corona är ingen bra kombination. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Så kan du använda dig av bakteriedödande spray för att skydda dig

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Många glömmer handtagen.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Då har du smittan på händerna igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Handspriten dödar inte alla virus. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Gnid inte in sprayen på händerna. Använd produkten där du tycker att det behövs.

bakteriedödande

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Använd produkten med måtta

De flesta är oroliga för influensa just nu. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Ett bra varumärke som brukar kunna leverera även i bristtider är Smittstopp, som har alla 3 produkterna man behöver. Sura ut på nätet och köp hem produkten.