Nu finns läskmaskinEN som hjälper dig att göra egen julmust

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

kolsyrat

Koncentrat passar bäst till hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Du behöver bara köpa rätt flaska. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Så kan du använda dina smakessenser

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med julmust-essens. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. kolsyremaskin Julmustkoncentrat De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt smak

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara klokt att variera lite. Prova olika smaker beroende på event.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.