Så enkelt går det att få bort kattkiss lukt

Katter är renliga djur. Ifall katter mår fint så tvättar de sig själva. Men alltemellanåt kan det rentav hända att du behöver få bort kattkiss lukt.

doftborttagare

Så här ska du göra Det viktiga när du städar är att metoden du väljer är säker oh inte innebär fara. Med Yokoair eller Luktstopparen så kommer du inte att sprida farliga ämnen i rummet.

Använd Yokoair spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Att få bort kattkiss lukt kan vara tidsödande men med Luktstopparen så fungerar det. Du kan exempelvis använda Yokoair. Sprayen fungerar inte bara mot katturin utan även mot andra typer av odörer.

Sprayen kan enkelt tas med i bilen. Sprayen kan även applicerat direkt i kattburen. Kanske finns det en favoritpläd som kissen har lyckats märka med sin skarpa doft. Om katten har kissat på någonting så kanske du vill kasta det.

Nu behöver du inte kasta allt gammalt längre. Precis som att du kan få bort röklukt med några puffar med sprayen så kan kisset snart vara ett minne som du har glömt bort. Illaluktande skor och katter som kissar i ditt hem är saker som går att hantera då du har rätt verktyg!

allt-fraktfritt säljer alla produkter som du kan tänkas behöva.

Träna din katt att kissa på rätt ställe

Du kan undvika problem med kattkiss. Tänk på att träna din katt. I ett hem med trädgård så kan det till exempel vara klokt att installera katt-dörr så att kissen kommer ut då blåsan är full.

Om katten använder en kattlåda, tänk då på att byta sand ofta. Om du vill kan du även spraya luktborttagare direkt mot kattlådan. Med en bra spray så försvinner den skarpa lukten helt och hållet.

Katter präglas oftast starkt av sitt revir. Detta särskilt då de inte kastreras. Det kan vara anledningen till att katten markerar inne. få bort fotsvett Du kan trots allt lära katter att inte kissa på fel plats.

Ta bort äcklig lukt direkt. Genom att spraya går det snabbare. Du kommer att få en avsevärt bättre inomhusluft.